Over Ons

Ōgimi is een belangrijk dorp in Japan, bekend om de lange levensduur van zijn inwoners. Veel studies zijn uitgevoerd om de geheimen van hun levensstijl te ontdekken en de basis van hun filosofie is vrij eenvoudig: gezonde voeding, regelmatige lichaamsbeweging en een gevoel van community..

Niets dat we nog niet wisten, toch? Waarom lijkt het dan vaak zo moeilijk om onze levensstijl ten goede te veranderen?

Gezonde gewoonten veranderen en behouden is niet makkelijk. Eén keer per week gratis toegang hebben tot een sportschool of yogalessen is misschien niet geschikt voor degenen die nieuw zijn hierin, of het simpelweg moeilijk vinden om te onderhouden.

Bij Ogimi Health bouwen we graag aan verbonden en gezonde organisaties door inclusieve en toegankelijke gezonde gewoonten te creëren tijdens de werkdag. Door eenvoudige routines, simpele maar krachtige oefeningen en relevante educatie die dagelijks kunnen worden gedaan, is uw werkgemeenschap op weg naarr gezonde veranderingen. Met uitdagingen en groepsactiviteiten die voor u zijn samengesteld, brengen we de Ōgimi-filosofie naar de werkplek om het welzijn te bevorderen. Ruimtes creëren waar balans, tevredenheid en verbondenheid samenkomen.

Key Focus:

  • Holistische blik: voeding, regelmatige lichaamsbeweging, gemeenschapsgevoel
  • Inclusief
  • Gewoonten creëren

Ons Team

Inês Fernandes

Specialist in ergonomie en beweging
(MSc Human Movement, PGCert Applied Ergonomics and Human Factors, BSc Physiotherapy)

Ik ben een bewegingswetenschapper, gecertificeerd als professionele ergonomist (AEP)® die gepassioneerd is met het vinden van creatieve oplossingen om mensen te helpen werken en gezonder te leven. Ik bereik dit door het ontwerpen van interventies op de werkplek die gezonde gewoonten bevorderen, stress, burn-out en blessures verminderen. Ik hou ervan mensen te helpen om hun beste prestaties te bereiken, buiten de kaders te denken en samen te werken in een team om uitstekende bedrijfsresultaten te behalen.

Mijn ambitie is om mensen te leren wat de beste manieren zijn om het lichaam te gebruiken tijdens operationele taken om de productiviteit te verhogen en efficiënte en veilige werkmethodes mogelijk te maken.
 

Nadia Labort

Specialist in ergonomie en beweging
(MSc Physiotherapy, BSc Exercise Physiology, Pilates and Sports Instructor)

Ik ben een in Australië opgeleide fysiotherapeute en oefenfysioloog, gecertificeerd als professionele ergonomist (AEP) ® met een passie voor functionele, effectieve en praktische beweging. Ik geloof dat de gezondheid de verantwoordelijkheid is van iedereen, en streef ernaar om mijn cliënten te helpen met de vaardigheden om hun eigen lichaam te begrijpen, zowel om verwondingen te voorkomen als om degenen die al aanwezig zijn te behandelen. 

Van Australië tot Zwitserland en nu in Nederland, mijn ambitie is om individuen te helpen hun lichaam te begrijpen en hoe we deze het beste kunnen verzorgen. Mijn passie ligt in het creëren van wegen die gezondheidsinformatie en keuzes voor iedereen toegankelijk maken, van de sportbaan tot aan het bureau.

nl_NL